Det här är vad vi arbetar med:

Murning - definitionen av hantverk

Mura är i sig själva definitionen av hantverk. Känslan för det gamla i kombination med planerna för det nya är något som bara kan komma med erfarenhet. Norrorts Fasad har både kunnande och erfarenhet för ett bra resultat.

Fasaden - grunden för första intrycket

Fasaden är grunden för det första intrycket en besökare får av fastigheten. Det ska inte bara vara snyggt utan även verka som skydd mot väder och vind. Våra erfarna yrkesmän är trygga såväl gällande utseendet som funktion på er fastighet.

Taket - håller väder och vind ute

Bygga ett tak medför många kalkyler. Yttre faktorer spelar in, exempelvis snö och vind som belastar takkonstruktionen. Hänsyn ska tas till de olika lasterna som taket kan utsättas för. Normalt sett talar man om fyra stycken olika laster som påverkar takkonstruktionen - snölast, vindlast, personlast och egenvikt. Övriga beräkningar på avståndet mellan bärläktarna, takfalls längd, byggbredd med mera. När konstruktionerna är beräknade kommer det kanske viktigaste - materialet. Frågor som vilken typ av takpannor och taknock som ska användas spelar stor roll för det färdiga takets funktion och utseende. Våra hantverkare kan hjälpa dig med allt detta. Lång erfarenhet av denna typ av uppdrag borgar för ett vackert och väl fungerande tegeltak.

Öppen spis - förgyller tillvaron

En öppen spis är drömmen för många. En dröm som snabbt kan bli en mardröm om man inte gör rätt från början. Vi kan hjälpa er förverkliga er dröm vare sig det gäller en murad spis från grunden eller en färdig spis som bara ska monteras in. Titta gärna in på vår sida - värmestugan - speciellt tillägnad spisar i alla dess former.

Norrorts Fasad &
Takrenovering AB

Kontakt
 • Vx.: 08-753 36 15
  Fax: 08-755 32 30
 • Box 2103, 182 02 DANDERYD
Arbetsledare
 • Kjell Unger: 070-789 10 70
  Robin Unger: 070-789 10 85
  Kenth Löfstrand: 070-789 10 80
 • > Kontaktformulär
Maskinuthyrning
 • Vi har det mesta för den moderna arbetsplatsen så som ställningar, bruksmaskiner, containrar, lastbilar och maskinflak.
  > Se alla maskiner och boka

 • © Norrorts Fasad AB